Ситуація на фронті і в енергетиці: про що говорили на черговому засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача


14:0424.10.2022

Сьогодні, 24 жовтня, Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Що обговорювали, Президент коротко повідомив в Фейсбук, передає Інше ТВ.

«Заслухали доповіді командувачів військ оперативних напрямків про актуальну ситуацію на передовій і розглянули ймовірні дії ворога на найближчий період.

Окрему увагу приділили формуванню надійного захисту енергетичної мережі країни від повітряних атак російської армії.

Окрім цього, зупинилися на процесі відновлення об’єктів енергетики, які були пошкоджені внаслідок нещодавніх влучань російських ракет і дронів-камікадзе.

Також розглянули альтернативні способи тимчасового забезпечення населення й підприємств електроенергією та зв’язком, доки тривають відновлювальні роботи.

Максимізуємо наші зусилля задля безпеки обʼєктів енергетичної інфраструктури. І памʼятаємо, що кожен із вимкнутих непотрібних електроприладів – це внесок у швидше відновлення стабільного й постійного електропостачання на всій території України», – йдеться в дописі Зеленського.

Як повідомляло Інше ТВ, Якщо росія підготувала чергове підняття ставок і черговий ескалаційний крок – світ повинен максимально жорстко відреагувати, – Зеленський (ВIДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube