ЗСУ нищить склади, командні пункти і техніку, ворог деморалізований, але чинить опір, – ОК “Південь” (ВІДЕО)


06:3031.08.2022

В нашій операційній зоні обстановка стабільно складна, але контрольована. Продовжується знищення ворожих логістичних шляхів, резервів та пунктів управління. Ворог здебільшого деморалізований, однак продовжує чинити опір.

Протягом бойового дня нашими ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано удари по 4️⃣ пунктах управління ворожих військ та по 4️⃣ транспортних артеріях – Каховському, Дар’ївському та двох Антонівських мостах. Ступень пошкодження максимально обмежує їх використання.

Нашою авіацією відпрацьовано 1️⃣6️⃣ ударів по опорних пунктах, складах боєприпасів та районах зосередження живої сили, озброєння та техніки окупантів.

За підтвердженими результатами виконання вогневих завдань від ворожого війська «відмінусовано» 1️⃣1️⃣7️⃣ рашистів, понад 3️⃣0️⃣ одиниць техніки: 9️⃣ танків Т-72, 3️⃣ реактивних системи залпового вогню «Град», самохідну гармату «Гіацинт-С», самохідну гаубицю «Мста-С», 1️⃣8️⃣ одиниць авто-бронетехніки та 4️⃣ склади боєприпасів в Баштанському, Бериславському, Каховському та Херсонському районах.

Корабельне угруповання ворожого флоту в Чорному морі без змін складу, задач та загроз продовжує укриватися від шторму та ймовірного ураження вздовж кримського узбережжя.

Загрози ракетних ударів і артилерійських обстрілів у відповідно досяжних районах залишаються актуальними.

Дотримуйтесь алгоритмів і правил дій за повітряною тривогою, перевіряйте достовірність отриманої інформації через підтвердження її в достовірних джерелах, не продукуйте і не поширюйте зайвої інформації про дії наших підрозділів, прогнози і варіанти розвитку бойових подій. Не орієнтуйте ворога, будьте мудрі та зосереджені. Довірте Силам оборони професійно виконати свою роботу.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube