У Росії запропонували створити “Запорізький ГУЛАГ” – концтабори для українських вчителів (ВІДЕО)


08:3107.08.2022

Російські пропагандисти пропонують створювати в Україні концтабори, зокрема для вчителів, які продовжують навчати дітей за українською програмою на окупованих Росією територіях Запорізької області. З такою пропозицією виступив співробітник російського пропагандистського радіо “Комсомольська правда” Сергій Мортан, передає журналіст Денис Казанський.

У сюжеті один пропагандист скаржиться іншому, що на окупованій території Запорізької області “половина вчителів відмовилася виходити на роботу” та мають намір з 1 вересня дистанційно навчати дітей за українською програмою українською мовою. Він хотів би, щоб цих учителів розстрілювали, а їх сім’ї брали в заручники.

На що другий пропагандист заявляє, що “не варто” їх розстрілювати, але треба забрати банкові картки та виселити з квартир.

“Ну ось що-небудь у дусі нашого старого доброго ГУЛАГу, наприклад, а! Вони чекають ГУЛАГу, так дайте їм ГУЛАГу, наприклад, щоб шуба загорнулася. Чому б ось справді не влаштувати такий невеликий локальний запорізький ГУЛАГ, акуратненький такий, у степу, ось під палючим сонцем для вчителів, які ще не навчилися любити нашу прекрасну батьківщину”, – заявив російський пропагандист.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube