Новостворена Агенція регіонального розвитку Миколаївської області змогла залучити вже 2 гранти. Один з них – на себе


15:3021.02.2024

Агенція регіонального розвитку Миколаївської області була створена у вересні 2023 року, але вже встигла залучити 2 гранти.

Про це сьогодні, 21 лютого, на пресбрифінгу розповіли виконувач обов’язки директора Агенції регіонального розвитку Миколаївської області Євген Бабков та його заступник Сергій Павлишко, передає Інше ТВ.

«Щоб підсилити роботу Агенції, наразі ми залучили гранти від Програми розвитку ООН в Україні. Це майже 100 тис.доларів. На ці кошти ми додатково змогли знайти проект-менеджерів, які будуть писати проекти для того, щоб залучати інвестиції.

Також у нас є ще один проект, який зараз на стадії контрактування, – це створення молодіжного центру в одній з громад Миколаївської області (це 10 тис.доларів)», – сказав Євген Бабков.

Як додав Сергій Павлишко, завдяки гранту на розвиток Агенції вдалось на рік залучити до роботи  4 проєкт-менеджерів, головне завдання яких – навчити громади писати гранти і отримувати напряму міжнародні кошти.

 Євген Бабков додав, що на сьогодні підписано меморандум з міжнародною благодійною організацію щодо будівництва у Первомайській і Шевченківській громадах 60 модульних будинків з фундаментом, і це, як вважають в Агенції, є важливим кроком для повернення додому біженців.  

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаїв, Mykolaiv Water Hub та Ost-Ausschuss der Deutschen Wirtschaft підписали в Берліні меморандум щодо вирішення проблеми з водопостачанням (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube