До Києва прибула делегація МВФ: що заплановано


09:4712.02.2024

До Києва прибули представники Міжнародного валютного фонду. Під час дискусій обговорюватимуть економічну політику влади України та виклики, що стоять перед економікою.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву, яку зробив Ваграм Степанян, постійний МВФ.

“Команда МВФ на чолі з Умою Рамакрішнан, заступником директора Європейського департаменту МВФ, розпочинає сьогодні у Києві зустрічі з представниками влади України та іншими партнерами”, – йдеться в заяві.

За його словами, дискусії фокусуватимуться на цілях економічної політики влади України та викликах, що стоять перед економікою України.

Команда МВФ також братиме 13 лютого участь в інаугураційному засіданні керівного комітету Фонду розвитку потенціалу України, що адмініструється МВФ. На цій зустрічі представників влади України, партнерів з розвитку та фахівців МВФ обговорюватимуться “пріоритети щодо посилення спроможностей України та підтримка МВФ цього важливого завдання”.

Після цих зустрічей 17 лютого місія МВФ на чолі з Гевіном Греєм розпочне дискусії з представниками влади України у Варшаві у контексті третього перегляду програми розширеного фінансування, що підтримується МВФ.

Як повідомляло Інше ТВ, У 2024 році Україна потребуватиме 42 млрд доларів міжнародної допомоги – МВФ



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube