До кінця зими Білгород-Дністровський порт виставлять на продаж – ФДМУ


13:1618.01.2023

Фонд державного майна (ФДМ) планує до кінця зими 2023 року виставити на аукціон майновий комплекс ДП «Білгород-Дністровський морський торговельний порт» (БДМТП).

Про це повідомив начальник регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях Олександр Славський під час брифінгу у «Медіацентрі Україна – Одеса», пишуть «Порти України».

За його словами, після ДП «Усть-Дунайський МТП» це буде другий портовий актив, який спробують приватизувати.

Зараз це єдині порти, які передані для приватизації. Чи будуть продавати з аукціону інші об’єкти, залежить від результатів приватизації Усть-Дунайського та Білгород-Дністровського портів. Зараз за цим стежить Міністерство інфраструктури та центральний офіс Фонду державного майна”, — розповів Славський.

У квітні ДП «Білгород-Дністровський морський торговельний порт» розпочало роботу у форматі транспортно-логістичного центру до відкриття Чорного моря для судноплавства.

У травні 2021 року ДП «БДМТП» передано під управління ФДМ для підготовки до приватизації. Приватизаційний конкурс планувалося оголосити у першому кварталі 2022 року.

Як повідомляло Інше ТВ, В Україні вперше продали порт. Хто купив “Усть-Дунайськ”



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube