Російські окупанти утримують в полоні близька 40 цивільних мешканців Вовчанська – поліція


08:0217.05.2024

Учора у МВС розповіли, що російські окупанти почали брати у полон цивільних у Вовчанську та заганяти їх у підвал. За словами очільника відомства Ігоря Клименка, вони вбили чоловіка, який відмовлявся виконувати їх накази.

Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов розповів під час телемарафону подробиці цієї трагедії, додаючи, що окупанти вистрілили в голову людині літнього віку, поки та намагалася врятуватися, пише ZN.ua. 

Усіх, хто був разом з загиблим, окупанти взяли у полон. 

“Нам також відомо, що в цих приміщеннях, підвалах утримується близько 40 осіб. Їх допитують. Деякі допитувачі називають себе працівниками ФСБ”, — повідомив представник поліції.

За словами Болвінова, росіяни змінили тактику у Вовчанську — вони не випускають місцевих мешканців з північної частини міста, яку наразі контролюють. А полонених вони залишають у приміщенні, яке знаходиться дуже близько до штабу окупантів. 

Як повідомляло Інше ТВ, станом на 23.30 16 травня з початку доби на фронті відбулось 114 бойових зіткнень, пʼять з яких ще тривають, – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube