На Миколаївщині чоловік викрав 8-річну дівчинку і силоміць затягнув до викопаного бункеру – на щастя, правоохоронці встигли вчасно (ФОТО)


07:3304.03.2024

Кілька днів тому поліція Миколаївської області давала оголошення про розшук 8-річної дівчинки у Баштанському районі, але трохи згодом повідомила, що дівчинку знайшли правоохоронці.

Подробиці цієї справи на своїй сторінці в Фейсбук розповів колишній правоохоронець Ігор Блошко, передає Інше ТВ.

За його інформацією, дівчинку шукали понад добу. І, на щастя, знайшли.

«За 6 кілометрів від населеного пункту у викопаному в землі бункері. Здавалося б випадково, але не випадково, а закономірно, бо обстежували все дуже добросовісно. Вночі повз саме цю дільницю пройшли і не помітили. Місцеві допомагали шукати, і теж цю ділянку пройшли повз. По другому колі вдень, вивчаючи територію більш детально, один із баштанських оперів наступив на траву, а вона здвинулась. Це була замаскована кришка бункеру, який викопав в землі злочинець. Туди – а він там з дівчинкою. Затримали на місці оцю скотину, звільнивши з його лап малолітню потерпілу. Дякуючи Богу і поліції, дівчинка жива і здорова. Не відомо, що могло з нею статися, якби зволікали, бо наміри злочинця були…

Бомжара викрав дитину з будинку і тягнув її силоміць з собою до укриття. Зараз він заарештований. Дівчинці надається психологічна і медична допомога», – написав Ігор Блошко і показав фото бункеру, де жив злочинець, і його самого.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині викрили 55-річного мешканця Баштанщини на зберіганні дитячої порнографії



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube