На Миколаївщині викрили 55-річного мешканця Баштанщини на зберіганні дитячої порнографії


17:2429.12.2023

55-річний чоловік зберігав на домашньому комп’ютері заборонений контент. За вчинений злочин зловмисникові загрожує до шести років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Співробітники відділу протидії кіберзлочинам у Миколаївській області Депатраменту кіберполіції Національної поліції України спільно з оперативниками та слідчими відділу поліції №2 Баштанського райуправління під процесуальним керівництвом прокуратури викрили 55-річного мешканця Снігурівської громади, який тривалий час здійснював доступ до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем та умисно зберігав таку продукцію.

Під час слідчих дій правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, жорсткі диски та інші речові докази зберігання протиправного контенту.

За процесуального керівництва Снігурівського відділу Баштанської окружної прокуратури йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 301-1 ККУ «Умисне одержання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем чи технологій та умисне зберігання дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження».

Як повідомляло Інше ТВ, 44-річний мешканець Миколаївщини «отримав» 8 років в’язниці за розбещення двох маленьких дівчаток, також його дані внесуть в Реєстр педофілів



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube