На Миколаївщині молодший брат вирішив убити старшого – просто зайшов і вдарив ножем


11:3330.12.2023

Оперативники розшукали підлітка, коли той переховувався у свого родича у обласному центрі. Нині зловмиснику повідомили про підозру за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України та суд обрав йому запобіжний захід тримання під вартою. За скоєне хлопцю загрожує до 15 років ув’язнення.

Про це повідомляє Баштанський районний відділ поліції Миколаївської області.

27 грудня до відділення поліції № 1 Баштанського районного управління надійшло повідомлення від фельдшера медичного закладу про те, що до них доставлений мешканець одного із сіл Софіївської громади. Медики зафіксували у постраждалого проникаюче ножове поранення шиї.

Поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження постраждалий отримав від свого молодшого брата, з яким вони перебувають у неприязних відносинах. Ранком того дня 15-річний хлопець зайшов у кімнату , де відпочивав старший брат та  наніс удар ножем  в область шиї. Після скоєного він відразу втік з дому та почав переховуватись.

Провівши низку оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили, що зловмисник  знаходився у  Миколаєві, де перебував у свого дядька. Його затримали та доставили до відділення поліції.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж, та направили його на експертне дослідження.

Наразі потерпілий перебуває у лікарні. Його життю нічого не загрожує.

За процесуального керівництва Новобузького відділу Баштанської окружної прокуратури зловмиснику повідомили про підозру за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Замах на умисне вбивство». За скоєний злочин підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нині Новобузький районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Нагадаємо, на Миколаївщині жінка намагалась зарізати сплячого співмешканця – його врятував квартирант



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube