В Миколаєві викрили двох чоловіків на розповсюдженні дитячої порнографії (ФОТО)


12:2817.04.2023

Двоє мешканців обласного центру віком 39 та 45 років за допомогою мережі інтернет завантажували та розповсюджували файли з забороненим контентом. За вчинений злочин зловмисникам загрожує до трьох років обмеження волі.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Оперативники Управління міграційної поліції обласного главку спільно зі слідчими відділення поліції №1 Миколаївського районного управління та співробітниками кримінального аналізу під процесуальним керівництвом прокуратури за силової підтримки бійців роти особливого призначення провели за місцем мешкання кожного з фігурантів санкціоновані обшуки.

Під час слідчих дій поліцейські вилучили комп’ютерну техніку, жорсткі диски та інші речові докази стосовно причетності чоловіків до поширення протиправного контенту.

Призначено проведення ряду експертиз, за результатами яких вирішуватиметься питання щодо повідомлення фігурантам про підозру у вчиненні злочинів за ч. 1 ст. 301 КК України «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів», за що передбачено покарання – до трьох років обмеження волі.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляло Інше ТВ, Церковника, якого СБУ застукала з оголеним хористом, побили в Чернівцях (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube