З початку року на Миколаївщині розшукали 39 осіб, які ухилялись від вироку суду


17:5704.04.2023

Упродовж І кварталу 2023 року співробітниками поліції встановлено місцезнаходження 14 розшукуваних осіб, яких засуджено до покарання у виді позбавлення волі, та 25 засуджених до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі.

Про це стало відомо сьогодні, 4 квітня, на робочий нараді щодо проблемних питань при здійсненні розшуку осіб, які ухиляються від вироку суду, під головуванням 1-го заступника керівника Миколаївської обласної прокуратури Дениса Фальченко, поінформували в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури.

Участь у заході взяли працівники управління карного розшуку ГУНП в Миколаївській області, філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях, працівники профільного відділу обласної прокуратури та заступники керівників окружних прокуратур.

Під час наради особливу увагу звернуто на необхідності активізації оперативно-розшукової роботи, неухильному виконанні наданих прокурорами вказівок, встановленні фактичного місцезнаходження осіб та забезпечення виконання судових рішень у кримінальних провадженнях.

За результатами зустрічі учасниками визначено додаткові заходи щодо підвищення рівня взаємодії при виконанні вироків суду та розшуку осіб, які ухиляються від кримінального покарання.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні в Миколаєві на блокпосту патрульні виявили та затримали чоловіка, який перебував у розшуку (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube