Заарештовано екс-директора з правових питань ДП Антонов


22:1231.03.2023

Суд взяв під варту з альтернативою внесення 6,71 млн грн застави колишнього директора з правових питань ДП Антонов. Про це повідомила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП), пише Кореспондент.

“У разі внесення застави на нього будуть покладені такі обов’язки: прибувати на будь-яку вимогу до детектива, прокурора або в суд, повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи, утримуватися від спілкування з іншим підозрюваним у справі та свідками, здати на зберігання у відповідні органи державної влади паспорти для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України та в’їзд в Україну”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, детективи НАБУ 10 березня повідомили про підозру у розтраті й пособництві у розтраті понад 18 млн грн коштів держпідприємства та складанні свідомо неправдивих документів колишньому директору з правових питань держпідприємства Антонов і директору адвокатського об’єднання.

Читайте: Тепер офіційно: екскерівникам ДП “Антонов” – вони перешкоджали захисту аеродрому, через них знищена “Мрія” (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube