У Польщі розповіли про російську шпигунську мережу, яка готувала диверсії


22:0920.03.2023

Головною метою РФ у Польщі є гальмування польсько-українського співробітництва та дестабілізація шляхів постачання західного озброєння в Україну.

Держсекретар Ради міністрів Польщі Станіслав Жарин заявив, що російська шпигунська мережа, яка, ймовірно, готувала диверсії в Польщі та стежила за залізничними маршрутами транспортування зброї до України, почала діяти в країні віднедавна. Про це повідомляє Кореспондент.

“Однозначно можна сказати, що ми маємо справу не з тією діяльністю, що могла на постійній основі тривати від початку великої війни. Ці діяння почалися не так давно”, – зазначив Жарин.

За його словами, польські спецслужби виявили діяльність згаданої групи на ранньому етапі, тому найбільшу загрозу вдалося нейтралізувати.

“Не виключено, що ще послідують арешти, оскільки є розуміння того, що доказів у цій справі надто багато, вони ще аналізуються. І далі буде видно, до чого прийдуть служби, розслідуючи цю справу”, – заявив представник польського уряду.

Жарин додав, що головною метою РФ у Польщі є гальмування польсько-українського співробітництва та дестабілізація шляхів постачання західного озброєння в Україну, чим і займалася викрита шпигунська мережа.

Читайте: У Польщі затримали чотирьох українців за перевезення нелегалів



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube