На Луганщині окупанти виселяють жителів з домівок, розміщують там новоприбулих російських військових


14:1409.03.2023

На тимчасово зайнятих територіях Луганської області російські окупанти виселяють місцевих жителів з власних домівок та розміщують там новоприбулих представників збройних сил рф, інформує Луганська ОВА, передає УНН.

За даними ОВА, зокрема, у Кремінній різко збільшилася кількість випадків виселення місцевих жителів з власних приватних будинків представниками місцевої окупаційної влади. Там вже розміщуються новоприбулі представники збройних сил рф. Тим часом, повідомляють, що багато мешканців міста перевезли до Сєвєродонецька, аби шукати їм житло там.

У Нижній Дуванці на Сватівщині росіяни заселяються як в порожні будинки, так і в ті, що їм сподобалися. Координують розселення місцеві колаборанти – погрожують вбивством, якщо люди не віддають ключі, вказали в ОВА.

При цьому, як повідомляється, збройні сили рф вже використали майже весь запас артилерійських боєприпасів, розміщених на складах центральної частини росії. Наразі спостерігається переміщення на територію тимчасово окупованої частини України боєприпасів вже зі складів, розташованих в інших регіонах росії. Це суттєво збільшує терміни доставки.

Читайте: В лікарнях Луганської області окупантам не вистачає місць: вони придумали “альтернативу”



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube