В Миколаєві підозрюваний в заволодінні бюджетними коштами запропонував слідчому поліції 150 тис.грн. хабаря


11:1301.03.2023

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури повідомлено про підозру 64-річному мешканцю міста Миколаєва за фактом пропозиції надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 369 КК України).

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

За даними слідства, чоловік, який є керівником підприємства та підозрюваним у кримінальному провадженні за фактами заволодіння шляхом зловживання службовим становищем грошовими коштами місцевого бюджету, виділеними на проведення ремонту покрівель багатоповерхових будинків у місті Миколаєві (ч. 2 ст.191 КК України), запропонував слідчому Національної поліції неправомірну вигоду у розмірі 150 000 гривень за непритягнення його до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження.

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Заходи з викриття правопорушення проводилися СУ ГУ НП в Миколаївській області та Миколаївським управлінням ДВБ НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомляло Інше ТВ, “Слуга” Трухін, який хотів підкупити патрульного після ДТП, пішов на угоду зі слідством – дасть 6 млн. за ЗСУ



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube