Збував нарковмісні речовини – у Первомайську поліцейські Миколаївщини затримали мешканця району (ФОТО)


17:3328.02.2023

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України. Нині йому загрожує до десяти років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

До Первомайського районного відділу поліції надійшла інформація про те, що 19-річний молодик займається незаконним збутом психотропів на території райцентру.

Під час проведення розшукових дій поліцейські встановили, що чоловік приїжджав до Первомайська, попередньо винаймаючи житло кожного разу у новому місці. Там він фасував по згортках наркоречовини, а потім робив закладки у різних локаціях та збував їх, вказуючи покупцям точну геолокацію, за що отримував гроші на картковий рахунок.

При проведенні невідкладних першочергових слідчих дій за місцем тимчасового проживання зловмисника слідчі разом із оперуповноваженими та криміналістом виявили та вилучили пакет з кристалічним порошком вагою близько 90 грамів, розфасовані згортки з липкої стрічки, електронні ваги, пакетик з речовиною рослинного походження – канабіс, пакетики із залишками порошкоподібної речовини, саморобний пристрій для вживання наркотичних речовин, нові zip-пакети та мотки липкої стрічки.

Під час проведення експрес-тесту криміналісти встановили, що порошкоподібна речовина у пакетиках є нарковмісною. До якої саме групи вона належить буде встановлено після проведення відповідного експертного дослідження.

Слідчі затримали фігуранта у порядку ст. 208 КПК України. Нині за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури поліцейські повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкцією статті передбачено покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Найближчим часом у суді вирішуватимуть питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Усе вилучене поліцейські направили на експертне дослідження. Слідство триває.

Як повідомляло Інше ТВ, В Баштанському районі поліцейські затримали 31-річного чоловіка за збут психотропів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube