В Баштанському районі поліцейські затримали 31-річного чоловіка за збут психотропів (ФОТО)


15:5524.02.2023

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України. Нині йому загрожує до десяти років ув’язнення.

Про це поінформували в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

23 лютого слідчі разом із оперуповноваженими Баштанського районного відділу поліції та за процесуального керівництва окружної прокуратури задокументували протиправну діяльність зловмисника під час чергового збуту психотропів.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 31-річний молодик з метою заробітку замовляв наркотовар через мережу інтернет та отримував його поштовим сервісом для подальшого розповсюдження серед своїх «клієнтів». Покупці зв’язувались із фігурантом по мобільному зв’язку та перераховували гроші на його банківську картку. Після цього за дзвінком приходили до його місця проживання та забирали наркотики.

За місцем мешкання зловмисника поліцейські провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили докази протиправної діяльності: поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною, мобільний телефон та банківську картку.

Усе вилучене поліцейські направили на експертне дослідження.

Слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України.

Нині за процесуального керівництва Баштанської окружної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкцією статті передбачено покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Найближчим часом у суді вирішуватимуть питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває.

Як повідомляло Інше ТВ, Врожайний день. Тепер і в Миколаєві поліцейські затримали місцевого мешканця, який зберігав зброю і наркотики (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube