“Я сам відсидів десятку, перш ніж стати “героєм росії”: пригожин виступив із промовою перед ув’язненими (ВІДЕО)


07:4021.02.2023

Глава ПВК “Вагнера” євген пригожин виступив перед ув’язненими для заклику вступити до лав угруповання. Відео з 10-хвилинною промовою публікує Телеграм-канал Baza, передає УНН.

У своїй промові пригожин назвав ПВК “воєнізованим ОЗУ з танками, літаками і вертольотами”, яка працює “за своїм кодексом, який відрізняється від законів росії”.

“Ми тривалий час, майже 10 років, воювали в різних країнах. Зараз довелося воювати в Україні. У мене є дозвіл забирати будь-яких ув’язнених, із будь-яких зон, із будь-якими статтями і строками, звісно, за вашим бажанням, для роботи з нами. Умови роботи такі: півроку воюєте – через півроку отримуєте помилування. Плюс до цього, протягом півроку зарплата 100 тисяч рублів, і 100 тисяч рублів премії, так звані чайові. П’ять млн рублів компенсації “вантаж-200”, у разі вашої загибелі, за вашим заповітом тому, кому ви відписуєте”, – озвучив умови пригожин.

Глава ПВК “Вагнера” розповів також про реалії, з якими доведеться зіткнутися майбутнім бойовикам. За його словами, “зі 100 осіб – близько 10-15 повернуться в цинку, 20 будуть поранені. З них 15 повернуться в стрій, решта 5 – ні”. Він також озвучив “три гріхи”, покарання за які – розстріл. Серед них: дезертирство, вживання алкоголю і наркотиків та мародерство.

“Ми були незаконні багато років. Є стаття за найманство. У різних країнах “чепушили-уряди” робили військові перевороти – вигравали воїни за всяких різних государів. Тому в нас за цей час, поки ми були і залишаємося, є воєнізовані ОЗУ з танками, літаками і вертольотами. Склався певний кодекс, який відрізняється від законів російської федерації, за якими ми живемо на війні. У рамках цього кодексу є три гріхи, за які розстрілюємо на місці: дезертирство – ніхто не дає задню, всі виконують спільне завдання, у цьому запорука успіху. Гріх номер два – алкоголь і наркотики. У зоні бойових дій суворо заборонено алкоголь у будь-яких кількостях і будь-які психотропні речовини. Гріх номер три – це мародерка. Ви вбиваєте противника, і він ваш. Забираєте все, що завгодно, разом із життям. Мирняк не чіпаємо. Самі до себе ставимося з повагою, зберігаємо своє обличчя”, – говорить на відео глава найманців.

пригожин зазначив, що найкращі кандидати в ПВК – люди 30–45 років “зі строгого режиму” і не з першою судимістю. Бажано, “які відсиділи п’ятнашку і більше” або ті, у кого попереду такий самий термін. Особливі переваги віддають тим, хто сидить за вбивство, розбій, грабіж або тяжкі тілесні ушкодження.

Глава “вагнерівців” розповів, що в ПВК є навчання і навіть “іспит”: одні новобранці зариваються в землю, інші по них “працюють” зі справжньої зброї. Це потрібно для “бойового хрещення”. Втрати на “іспиті” становлять 0,5–1%, і “завдяки такому природному добору в ПВК не потрапляють найтупіші й ті, хто не хотів вчитися”.

“Нам потрібні ваші кримінальні таланти. Я сам відсидів десятку, перш ніж стати “героєм росії”, маю невелику кількість талантів, вони мені дуже допомагають у житті. Упевнений, у вас у багатьох їх більше”, – додав пригожин.

Читайте: В рф закінчились зеки – для Пригожина



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube