На Миколаївщині поліцейські затримали чоловіка за спричинення тяжких тілесних ушкоджень своєму орендодавцю


21:0306.02.2023

Потерпілий госпіталізований, а зловмиснику слідчі повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України. За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

До відділення поліції №6 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від 40-річного чоловіка про крадіжку його особистих речей. Прибувши на виклик, у домоволодінні поліцейські виявили побитого чоловіка у непритомному стані, як згодом з’ясувалось, господаря будинку.

Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження 48-річному потерпілому наніс його квартирант і водночас заявник по факту крадіжки. Зловмисник орендував у потерпілого кімнату, що вони і вирішили відсвяткувати. Під час розпиття спиртних напоїв квартиранту здалося, що господар викрав його мобільний телефон та документи. Аби повернути своє майно зловмисник побив чоловіка, а сам пішов до сусіда викликати поліцію за фактом крадіжки майна.

Фігуранта правоохоронці доставили до райвідділу поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За узгодженням із прокуратурою затриманому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання до восьми років ув’язнення. Найближчим часом суд обиратиме запобіжний захід підозрюваному.

Потерпілий наразі перебуває у лікарні. Слідство триває.

Як повідомляло Інше ТВ, Святкували день народження: на Миколаївщині іменинник кілька разів вдарив свого гостя ножем



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube