Святкували день народження: на Миколаївщині іменинник кілька разів вдарив свого гостя ножем


16:3506.02.2023

Нині слідчі відділення поліції № 7 Миколаївського районного управління повідомили 47-річному зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 ККУ. За скоєне чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення.

5 лютого до відділення поліції № 7 Миколаївського райуправління надійшло повідомлення від лікарів про те, що до них госпіталізовано 53-річного чоловіка із ножовими пораненнями шиї та черевної порожнини. Потерпілому медики надали допомогу, нині чоловік перебуває у лікарні.

Про це поінформували в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

На місці події поліцейські з’ясували, що компанія з чотирьох чоловіків святкували день народження зловмисника. Між ними виник конфлікт, під час якого 47-річний нападник завдав потерпілому декілька ударів ножем.

Зловмисника поліцейські доставили до відділення поліції, де слідчі затримали його на підставі ст. 208 КПК України.

Речовий доказ – ніж – правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

Слідчі за погодженням із прокуратурою повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», що карається позбавленням волі на строк до п’ятнадцяти років. Найближчим часом суд обиратиме зловмиснику запобіжний захід.

Триває досудове розслідування.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині під час сумісного розпиття спиртного чоловік вдарив знайомого молотком по голові, а потім втік, бо удар був смертельним. Але його знайшли



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube