Правоохоронці викрили мешканця Миколаєва на зберіганні наркоречовин (ФОТО)


11:3704.02.2023

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ спільно із співробітниками відділення поліції №1 Миколаївського районного управління під процесуальним керівництвом прокуратури провели санкціонований обшук у домоволодінні 49-річного місцевого мешканця.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

У ході обшуку правоохоронці виявили та вилучили у помешканні чоловіка пігулки зі вмістом наркотичної речовини та готовий до вживання канабіс.

Зі слів зловмисника, небезпечні наркозасоби він зберігав для власного вживання.

За вказаним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Усе вилучене правоохоронці направили на проведення експертних досліджень, за результатами яких відносно правопорушника будуть прийняті подальші процесуальні рішення.

Триває слідство.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині поліцейські викрили чоловіка на незаконному зберіганні артснарядів та наркотиків (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube