Ось цей виродок: Олег Тімошин, який віддав наказ нанести ракетний удар по будинку в Дніпрі, півроку тому віддав наказ випустити таку ж ракету по ТРЦ в Кременчуці


09:4415.01.2023

Ракетний удар по житловому будинку у Дніпрі здійснив 52-ий гвардійський важкий бомбардувальний авіаційний полк (військова частина 33310 Шайківка). Його командиром є полковник Олег Тімошин.

Саме ця людина віддавала наказ атакувати ТЦ в Кременчуці в червні минулого року. Про це, як пише OBOZREVATEL, повідомив спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук та активіст Сергій Стерненко.

Зазначається, що пуск ракети Х-22 здійснювався літаком Ту-22м3 з району Курська. Позивний борта 42492. Літак, який випустив ракету, сів на аеродромі в Рязані.

Примітно, що 27 червня минулого року за наказом воєнного злочинця Тімошина було завдано ракетного удару по ТЦ “Амстор” у Кременчуці, внаслідок якого загинуло понад 20 людей та понад 30 вважалися зниклими безвісти.

За словами представника ВПС України Юрія Ігната, російська ракета, яка влучила у житловий будинок, була Х-22. Це крилата ракета старішого типу, яка є менш точною зброєю, ніж більшість сучасних ракет. Саме такою зброєю було атаковано і торговий центр у Кременчуці.

Як повідомляло Інше ТВ, В Дніпрі – вже 20 загиблих. Зниклих безвісті – щонайменше 37



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube