У Миколаївському районі чоловік під час сварки після розпиття спиртного наніс своєму знайомому ножові поранення


16:3309.11.2022

Під час сварки фігурант завдав ножових ударів опоненту. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 121 КК України, поліцейські затримали зловмисника та оголосили йому про підозру. За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

До відділення поліції № 5 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від мешканки смт Ольшанське про те, що місцевий мешканець спричинив ножові поранення її чоловікові.

У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили, що тілесні ушкодження 60-річному потерпілому спричинив односелець після розпивання спиртних напоїв. Між чоловіками розпочалася сварка, під час якої 52-річний зловмисник дістав ніж та наніс потерпілому удари в область черева.

Наразі потерпілий перебуває у лікарні, його життю нічого не загрожує.

У ході слідчо-оперативні заходів, оперативники розшукали зловмисника у місцевих плавнях, де він переховувався після вчинення злочину.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину — ніж – та направили його на експертне дослідження.

Слідчі затримали чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК України.

Нині слідчі за узгодженням із прокуратурою повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївські поліцейські затримали трьох причетних до підпалу автівки громадського активіста Вознесенська (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube