Миколаївські поліцейські затримали трьох причетних до підпалу автівки громадського активіста Вознесенська (ФОТО, ВІДЕО)


12:4109.11.2022

Як повідомляло Інше ТВ, 6 листопада о 22:56 на пункт зв’язку 12 ДПРЧ сповістили про займання автомобіля Opel Meriva, припаркованого на території приватного домоволодіння по вул. Біляєва м. Вознесенська. Два відділення підрозділу, що прибули до місця, за допомогою подачі піни ліквідували горіння на площі 2 кв. м.

32-річний власник авто звернувся до поліції з заявою про те, що невідомі особи підпалили його автівку. За адресою негайно прибула слідчо-оперативна група поліції.

Упродовж доби у ході комплексу оперативно-розшукових заходів, у тому числі за допомогою записів камер відоспостереження міста, оперативники встановили осіб, причетних до скоєння злочину, та затримали їх на залізничному вокзалі, коли ті намагались покинути районний центр.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Під час слідчих дій поліцейські з’ясували, що троє мешканців сусідньої області прибули до Вознесенська, аби здійснити підпал транспортного засобу.

Слідчі затримали зловмисників у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом триває розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 194 КК України «Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу».

Нині слідчі повідомили фігурантам про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваним.

Також поліцейські збирають доказову базу стосовно замовників та встановлюють мотив скоєння злочину.

Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює Вознесенська окружна прокуратура.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube