Каже, що хотів покататися: на Миколаївщині затримали 19-річного молодика, який викрав автомобіль (ФОТО)


19:1804.11.2022

Вчора, 3 листопада, до відділення поліції № 5 Миколаївського районного управління поліції звернувся мешканець села Нечаяне з повідомленням про те, що у нього викрали автомобіль ЗАЗ 1102, який стояв біля будинку.

Упродовж години на одному із блокпостів у напрямку обласного центру оперативники зупинили транспортний засіб, який підпадав під орієнтування. На вимогу поліцейських чоловік не надав документи та не зміг довести, що є власником автомобіля.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Як виявилося, 19-річний молодик раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів. Зі слів затриманого, на авто, у якому він побачив ключі у замку запалювання, він хотів покататися. Слідчі затримали його у порядку ст. 208 КПК України.

Після проведення відповідних слідчих дій автомобіль повернуть власнику.

Нині за процесуальної підтримки прокуратури слідчі повідомили зловмисникові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.

Слідчі дії тривають.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині у Первомайському районі поліцейські затримали двох чоловіків за підозрою у скоєнні серії крадіжок (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube