Виправдовувала та заперечувала збройну агресію рф проти України – на Миколаївщині повідомлено про підозру мешканці Первомайська


13:3802.11.2022

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури Миколаївської області повідомлено про підозру мешканці м. Первомайськ за фактом поширення матеріалів щодо виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

​За даними слідства, зловмисниця у червні 2022 року через заборонену в Україні соціальну мережу «Одноклассники» поширювала матеріали, які заперечують збройну агресію рф проти України, та публікувала на власній сторінці посилання з соціальних груп, які глорифікують представників армії держави-агресора.

​Досудове розслідування здійснювалося Первомайським районним відділом поліції за оперативного супроводу управління Служби безпеки в області.

​Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 5 років з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині слідчі оголосили підозру жителю Вознесенського району за підтримку збройної агресії рф проти України (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube