На Миколаївщині слідчі оголосили підозру жителю Вознесенського району за підтримку збройної агресії рф проти України (ФОТО)


15:2101.11.2022

За даними слідства, 49-річний чоловік підтримував збройну агресію рф проти України та окупаційну політику у соцмережі. На особистій сторінці в одній із заборонених соціальних мереж він публічно поширював дописи й публікації на підтримку дій російських окупантів.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Завдяки співробітникам карного розшуку вдалося виявити протиправну діяльність чоловіка. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання зловмисника правоохоронці  вилучили мобільний телефон із доказами злочинної  діяльності.

Нині слідчі Вознесенського районного управління за процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури повідомили чоловікові  про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації, глорифікація її учасників».

Чоловіку загрожує до п’яти років ув’язнення.

Як повідомляло Інше ТВ, Підтримували збройну агресію рф проти України – слідчі оголосили підозру двом мешканцям Миколаєва (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube