На Миколаївщині 33-річний чоловік вдерся з ножом до сусідів – нападника затримали, господарі будинку в лікарні (ФОТО)


19:4404.10.2022

Сьогодні, 4 жовтня, близько 04:30 ранку до Первомайського районного відділу поліції надійшло повідомлення від мешканки Первомайська про те, що на неї та її родину скоєно напад.

Прибувши на місце події правоохоронці з’ясували, що вранці до будинку, де проживають 75-річне подружжя та їхня 49-річна донька, проник сусід.

Про це поінформували в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Злодій спричинив доньці поранення ножем, який він заздалегідь приніс із собою. А домовласнику та його дружині, які намагались його зупинити, завдав тілесних ушкоджень.

Поліцейські доставили 33-річного нападника до районного відділу поліції, де слідчі затримали його у порядку ст. 208 КПК України.

Потерпілих доставили до лікарні, де їм надали необхідну допомогу. Наразі медиками встановлюється остаточних ступенів тяжкості отриманих ними тілесних ушкоджень.

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі вручили фігуранту повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого за ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Замах на умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Найближчим часом у суді вирішуватиметься питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному. Слідчі дії тривають. Поліцейські з’ясовують усі причини та обставини вказаного злочину.

Як повідомляло Інше ТВ, В Ірландії напали на українських біженців – у 8-річної дівчинки близько 70 поранень, її мама у важкому стані (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube