Передавала інформацію про місця дислокації ЗСУ і орендувала квартиру для російської ДРГ  – судитимуть 72-річну мешканку Миколаєва


15:0504.10.2022

Миколаївська обласна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно мешканки м. Миколаєва за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч.2 ст. 111 КК України).

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

Слідством встановлено, що 72-річна жінка під кураторством спецслужб рф, добровільно погодившись на вчинення поставлених їй задач, у квітні та травні поточного року збирала інформацію щодо місця дислокації військовослужбовців Збройних Сил України на території Миколаєва, яку передавала своєму «куратору».

Крім того, обвинувачена за завданням спецслужб країни-агресора орендувала на власне ім’я квартиру для диверсійно – розвідувальної групи. На вказані цілі зловмисниця отримала на власну банківську картку від «замовника» 50 тис грн, частина з яких призначалася їй особисто за надані нею послуги.

Зловмисниця перебуває під вартою.

За вказаний злочин передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк п’ятнадцять років або довічним позбавленням волі, з конфіскацію майна.

Як повідомляло Інше ТВ, Корегував ракетні удари по Миколаєву – справа 30-річного зрадника пішла до суду



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube