Випуск продукції на Алчевському металургійному комбінаті на Луганщині зупинено через примусову мобілізацію працівників


07:1024.09.2022

У зв’язку з примусовою мобілізацією працівників Алчевського металургійного комбінату у Луганській області, випуск продукції на підприємстві повністю зупинено. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

«Мешканцям більшості населених пунктів на тимчасово захоплених територіях обмежили виїзд, з метою їх участі у так званих “референдумах” та подальшої підготовки чоловіків призовного віку до примусової мобілізації у окупаційні війська. У зв’язку з примусовою мобілізацією працівників Алчевського металургійного комбінату у Луганській області, випуск продукції на підприємстві повністю зупинено», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що підтверджено ураження об’єктів противника за попередні дні. А саме: складу боєприпасів в районі населеного пункту Борозенське Херсонської області та трьох районів зосередження особового складу противника в Запорізькій та Херсонській областях. Втрати російських окупантів складають до 110 осіб загиблими та понад 120 осіб пораненими.

Читайте: Ховайтеся, саботируйте та переходіть на наш бік – Зеленський дав поради громадянам України, яких окупанти намагаються мобілізувати



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube