Серед білого дня в Одесі з фури, маркованої надписом «Продукти для ЗСУ», крали ящики з тушонкою – одного злодія затримав небайдужий одесит (ФОТО)


16:3413.09.2022

Вчора, 12 вересня, на виїзді з Одеси з фури, яка була маркована надписом «Продукти для ЗСУ», невідомі крали ящики з тушонкою.

Свідком цього злочину став одеський підприємець Олег Гаріст. Йому вдалося затримати одного зі злодіїв і передати його поліцейським.

Як все було, Олег розповів журналістці Інше ТВ Вікторії Тонковід.

Як розповів Олег Гаріст, близько 14.00 12 вересня він побачив, як на Старокиївському шосе щось перевантажують у причеп автомобілю «Волга» з рефрижератора, на якому надпис «Продукти для ЗСУ».

«Я така людина, що, якщо я бачу, як хтось солярку зливає, я це припиняю, а тут… Продукти для військовослужбовців ЗСУ, які за нас життя кладуть, завдяки їм ми й живемо! Всі, хто може, допомагає армії, іноді бабусі останнє віддають, я теж регулярно допомагаю. Що ж ви робите, с*ки!», – каже Олег.

Невідомих, які були задіяні в цій оборудці, було троє, Олег – один. Події розгорталися стрімко, але одеситу вдалося затримати одного зі злодіїв, який теж перевантажував ящики в причеп, – водія «Волги», інші розбіглися. Підприємець викликав поліцію – спочатку приїхали патрульні, потім – опергрупа з Комінтернівського райвідділу. Затриманий від всього відмовлявся, казав, що інших двох він не знає, що йому пообіцяли 1 тис.грн. – мовляв, 20 ящиків перевезти, і все.

Що далі затриманий розповів у поліції, невідомо, але, як вважає Олег Гаріст, знайти власника рефрижератора, розкрутити весь ланцюжок нескладно – є номери автомобілів. Та й фото інших «учасників» злочину також є – Олег їх зробив і надав правоохоронцям. Тепер тільки від них залежатиме, чи будуть знайдені та покарані ті, хто обкрадав наших захисників і українців, які віддають іноді останнє, аби підтримати українську армію.

Як повідомляло Інше ТВ, На Запоріжжі чиновники масштабно розкрадали гуманітарку – продали через магазини 22 морських контейнери і 390 вагонів допомоги



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube