На Миколаївщині поліцейські перекрили канал постачання зброї та боєприпасів (ФОТО, ВІДЕО)


12:2022.08.2022

Автоматична зброя, гранати із запалами, пістолети, споряджені магазини та декілька тисяч набоїв різного калібру – усе це вилучили правоохоронці у групи зловмисників, які у Вознесенському районі займались незаконним придбанням, зберіганням та збутом вогнепальної зброї та боєприпасів. За скоєне фігурантам загрожує до семи років ув’язнення. 

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Спецоперацію із викриття злочинної діяльності групи зловмисників провели слідчі слідчого управління поліції за оперативного супроводження співробітників Управління служби безпеки України та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Правоохоронці затримали зловмисників у Вознесенську безпосередньо під час збуту зброї – автомату Калашникова та набоїв до нього.

За місцем проживання та в автомобілях фігурантів слідчі провели низку одночасних обшуків. Під час проведення слідчих дій поліцейські виявили схрон зброї, у якому вилучили три автомати Калашникова, близько 4000 набоїв, 13 пістолетів, електродетонатор, 5 запалів УЗРГМ, 2 корпуси гранати Ф1, 4 корпуси гранати РГД 5 та кастет. 

Вилучену зброю та боєприпаси правоохоронці направили на експертне дослідження. 

Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». 

Двох фігурантів 21-го та 44-х років слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Затриманим повідомлено про підозру та обиратиметься запобіжний захід.

Нині правоохоронці встановлюють канал надходження зброї до зловмисників та інших причетних до злочинної діяльності осіб.

Як повідомляло Інше ТВ, Зброя під контролем. СБУ знайшла склад добробату с незареєстрованими автоматами (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube