Епідемія триває: колишнього голову “Росвооружения” знайшли мертвим


15:4017.06.2022

Тіло колишнього гендиректора “Росвооружения” Олексія Огарьова виявлено в будинку в підмосковному котеджному селищі. Про це 17 червня пишуть россійські ЗМІ.

За даними співрозмовника агентства, 64-річного Огарьова знайшли мертвим у селищі Балатон напередодні вдень. Точна причина його загибелі поки що невідома.

«За попередніми даними, смерть чоловіка має не кримінальний характер. Проте точну причину смерті буде встановлено за результатами експертизи. Організовано дослідчу перевірку», — цитує видання слова помічника керівника підмосковного главку СК РФ Ольги Врадій.

Олексій Огарьов очолював «Росвооружения» з 2 серпня 1999 року по 4 листопада 2000 року, аж до злиття держкомпанії з ФГУП «Промекспорт» та її перетворення на «Рособоронекспорт». Також з 1997-го по 1999 рік Огарьов обіймав посаду заступника глави адміністрації президента РФ. З лютого по серпень 1999 був заступником секретаря Радбезу РФ. ЗМІ пов’язували фігуру Огарьова із зятем президента Бориса Єльцина Валентином Юмашевим, який з 1997-го по 1998 рік керував адміністрацією тодішнього глави держави.

Сам Валентин Юмашев лише два тижні тому пішов з посади радника Путіна лише два тижні тому.

Нагадаємо, після провалу бліцкрігу в Україні, серед колишніх та діючих віп-посадовців росії розразилася справжня епідемія: успішні банкіри, топ-менеджери держконцернів, відставні генерали покінчують життя самогубством, винищують свої родини,



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube