Ще один зрадник: у Миколаєві арештували громадянина, який коригував ракетний удар по оборонному підприємству


12:5210.05.2022

За процесуального керівництва Миколаївської прокуратури у військовій та оборонній сфері повідомлено про підозру громадянину України за фактом поширення інформації про розташування Збройних Сил України, за можливості їх ідентифікації на місцевості (ч. 2 ст. 114-2 КК України).

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора України, передає Інше ТВ.

За даними слідства, 4 квітня 2022 року підозрюваний, з метою фізичного знищення військовослужбовців і військової техніки ЗСУ, у соціальній мережі “Вконтакте” надав проросійському блогеру-активісту інформацію з точними координатами розташування військовослужбовців Нацгвардії України і військової техніки на одному з оборонних підприємств Миколаївщини.

Країною-агресором по місцю, вказаному громадянином, було здійснено ракетний обстріл. Внаслідок цього знищено та частково пошкоджено об’єкти нерухомого і рухомого майна підприємства.

Правоохоронці затримали його в порядку ст. 208 КПК України. За клопотанням прокурора Центральний районний суд м. Миколаєва обрав затриманому запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Слідчого відділу Управління СБУ в Миколаївській області.

Як повідомляло Інше ТВ, Передав росіянам інформацію про лінії оборони, коригував ворожий вогонь, — 7 травня затримано жителя Миколаєва.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube