«Плем’я Апача»: документальний фільм про бойову роботу миколаївських морпіхів (ВІДЕО)


20:3412.06.2024

Виїзди на бойову роботу для командира танку Апача — щоденна звична справа. Але цього разу йому потрібно виконати завдання з навідником, який виїжджає на лінію зіткнення вперше.

Проста історія про складну роботу миколаївських морпіхів — про споряджання танка, підготовку екіпажу та бойове хрещення навідника, який ще нещодавно був цивільним, – розповідається в фільмі «Плем’я Апача», прем’єра якого відбулась сьогодні, 12 червня, передає Інше ТВ.

Як повідомили в 36 окремій бригаді морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського, цей документальний фільм створено в рамках спільного проєкту МедіаЦентру Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ та Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA «Фільми з передової» про бойову роботу 36 окремої бригади морської піхоти.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївський морпіх-танкіст Олексій «Апач»: «Коли у танку мінус 20, сидиш у футболці, не вмикаючи опалення, бо ти літаєш там – немає часу в тебе мерзнути»



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube