«Я не хочу Миколаївщину залишати, я хочу з неї зробити конфетку». Кім і його команда в проєкті «Мосейчук+» (ВІДЕО)


17:0507.07.2023

«Насправді, не хочу я нікуди їхати. Це перше. Друге – я для себе не вирішив. Рішення є точно, що працюю до перемоги, потім будемо дивитися. Я не можу сказати, що я там хочу, чи щось… Я знаю, що стала команда сильною, більше чого вміємо і розуміємо, можемо. Але рішення це не прийняте, і воно буде теж важке… Я не хочу Миколаївщину залишати, я хочу з неї зробити конфетку, як я це я планував з першого дня, коли призначили».

Так відповів начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім на запитання Наталії Мосейчук в її проекті «Мосейчук+ Кім і його команда» щодо можливого підвищення (переводу) на роботу в Київ.

Хоча сам проект, звісно, не про це. В ньому представлено членів команди Віталія Кіма, називається навіть псевдо начальника Миколаївської ОВА, показана як робота у перші дні після підриву окупантами Каховської ГЕС, так і згадуються події на початку повномасштабного вторгнення.

Дивіться і висновки робіть самі.

Як повідомляло Інше ТВ, в червні у ЗМІ була поширена інформація, що начальник Миколаївської ОВА може бути призначений головою КМВА.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube