Зеленський відвідав і Миколаївщину – побував на насосній станції Управління каналів річки Інгулець і у Снігурівській громаді (ВІДЕО)


15:1008.06.2023

У рамках робочої поїздки на Південь сьогодні, 8 червня, Президент України відвідав і Миколаївщину.

Володимир Зеленський побував на насосній станції Управління каналів річки Інгулець і у Снігурівській громаді.

Про це він повідомив у соцмережах, передає Інше ТВ.

«Миколаївщина. Відвідали Головну насосну станцію Управління каналів річки Інгулець, затоплену через руйнування греблі Каховської ГЕС.

У підтоплених населених пунктах здійснено евакуацію людей, на місцях – рятувальники та представники влади. Забезпечуємо людей питною водою, необхідними продуктами харчування.

У Снігурівській громаді створено штаб із ліквідації наслідків катастрофи, який працює в цілодобовому режимі», – йдеться в дописі до оприлюдненого відео.

Як додали в Офісі Президента України, Володимиру Зеленському доповіли про заходи, яких вживає місцева влада для забезпечення нагальних потреб місцевих жителів у питній воді. Також було обговорено довготривалі рішення щодо забезпечення питною водою міста Миколаєва.

Крім того, Президент ознайомився з поточним станом справ у регіоні у зв’язку з руйнуванням греблі Каховської ГЕС.

Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім доповів про ситуацію щодо підтоплення населених пунктів регіону.

Як повідомляло Інше ТВ, З Горохівської та Снігурівської ОТГ на Миколаївщині вже евакуювали майже 500 людей, зокрема 81 дитину, бо рівень підтоплення вже склав 592 см (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube