З понеділка вирівняємо графік подачі світла по всій Миколаївській області, щоб у людей воно було кожні 4 години, – Кім (ВІДЕО)


12:0204.12.2022

Як повідомляло Інше ТВ, начальник Миколаївської ОВА буде наполягати на перегляді графіків подачі/відключення електрики по області.

Сьогодні, 4 грудня, Віталій Кім пояснив в ефірі національного телемарафону, що він мав на увазі, передає Інше ТВ.

– На зараз обленергівські графіки такі «скомккані» – завданням було вкластися в ліміти, які нам доводять. Томі відмикалися вони – не можу сказати, що хаотично, але у людей було світло вночі, з 12-ї до 7-ї, а вдень по 2-4 часи включали. Ми хочемо переробити графіки, щоб кожні 4 години у людей було світло. І ми це зробимо з понеділка. Я не можу зараз звинувачувати обленерго, бо вони були сконцентровані на відновленні мереж, в тому числі допомагали іншим областям, в тому числі і для Херсону відновлювали. Але з понеділка ми вирівняємо графік по всій області і будемо це контролювати, – сказав Кім.

Також начальник Миколаївської ОВА зауважив, що для стратегічних підприємств, важливих для регіону і України, будуть доведені окремі ліміти по світлу. Всі інші підприємства Віталій Кім буде просити перейти на нічну роботу.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube