Результати полювання на колаборантів в Миколаєві – зареєстровано близько 20 проваджень, – Кім (ВІДЕО)


13:1608.08.2022

За дводобову «комендантську годину» в Миколаєві було зареєстровано близько 20 проваджень різними правоохоронними органами.

Про це сьогодні, 8 серпня, повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

Віталій Кім приніс вибачення за незручності, які були цими вихідними у миколаївців, але підкреслив, що це було не даремно.

«Близько 20 проваджень зареєстрували різні правоохоронні органи. Упіймали 5 людей, які були у розшуку, (виявили) оснащення, яке реєструє фейкові аканти і т.п. Розібралися ще з однією групою, яка тепер не буде заважати нам», – сказав Кім.

Також начальник Миколаївської ОВА нагадав, що чутки й фейки, які розповсюджувались напередодні введення подовженої комендантської години, так і залишились чутками й фейками.

«Ніхто нікого з російськомовних не розстріляв, не заміновано нічого, ніхто не нападав на Баштанку, (не було) на Миколаїв просування. Тобто все це, як на початку війни, росіяни починають все розхитувати, щоб прикривати свої дії», – сказав він.

Як повідомляло Інше ТВ, 6 серпня СБУ викрила агентів фсб, які допомагали ворогу нищити суднобудівну інфраструктуру в Миколаєві (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube