Жителі Миколаївської області звернулися до Президента з проханням підтримати бійців Маріуполя – дати їм ППО та зброю (ВІДЕО)


16:1823.03.2022

Жителі Миколаївщини підтримали захисників Маріуполя і звернулися до Президента України з проханням надати ППО та зброю.

Відео-звернення розміщено на телеграм-каналі «Вознесенський Вісник», передає Інше ТВ.

Уже майже чотири тижні місто Маріуполь знаходиться в блокаді, його кожні десять хвилин бомбардують з літаків, кораблів, артилерії. Зруйновано 90% інфраструктури міста, вбито тисячі людей, ті хто вижив – без їжі, води, світла та тепла. На наших очах відбувається геноцид українців,  зазначимо, в російськомовному місті.

Наші  військові героїчно тримають оборону за межами людських можливостей увесь цей час. Але і військові, і цивільні  – це все люди і народ України. Ми повинні зберегти їх життя! Ми прагнемо миру і дієвої допомоги демократичного світу,  де найвища цінність – це людина!

Ми всі просимо, щоб нам закрили небо і припинили вогонь, а поки немає такого рішення – Маріуполю потрібна сучасна зброя і ППО, яка дасть змогу захищати себе від винищення.

Ми ніколи ні на кого не нападали і не бажаємо воювати, але обороняти дітей та жінок – це святий обов’язок!

Тому героїчний полк АЗОВ, ЗСУ, НГУ, ДПСУ потребують все необхідне для цього захисту!

Слава Україні! Героям Слава!

Як повідомляло Інше ТВ, Рашисти запропонували здати Маріуполь — написали листа на 8 сторінок, таке саме направили до ООН



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube