Чіпи Samsung зі штучним інтелектом не пройшли тести: виявлена низка проблем


16:4524.05.2024

Новітні чіпи високошвидкісної пам’яті (HBM) Samsung (F:SAMEq) Electronics не пройшли тести Nvidia для використання в процесорах штучного інтелекту. Виявлено проблеми, які пов’язані з теплом та енергоспоживанням. Про це повідомили Reuters три особи, поінформовані з цих питань, передає УНН.

Новітні чіпи високошвидкісної пам’яті (HBM) від південнокорейського гіганта електроніки Samsung, не пройшли випробування Nvidia. По даним видання Reuters процесори штучного інтелекту компанії мають проблеми з теплом та енергоспоживанням, – це повідомили три людини, які поінформовані з цих питань.

У заяві для агентства Reuters компанія Samsung підтвердила, що HBM – це спеціалізований продукт пам’яті, що вимагає “процесів оптимізації в тандемі з потребами клієнтів”. Компанія перебуває в процесі оптимізації своїх продуктів за допомогою тісної співпраці з клієнтами. Размо з тим, компанія відмовилася коментувати інформацію про конкретних клієнтів.

В окремих заявах Samsung заявила, що “заяви про збої через нагрівання та енергоспоживання не відповідають дійсності” і що випробування “проходять гладко і за планом”.

Читайте: Samsung очікує десятикратного зростання прибутку



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube