Завдяки ШІ вдалося «воскресити» батька Трампа. Він назвав сина нікчемою (ВIДЕО)


20:3918.02.2024

Після того, як суд Нью-Йорка визнав Дональда Трампа винним у шахрайстві, в мережі оприлюднили відео, де батько 45-го президента реагує на це рішення.

Про це повідомило американське видання NewsWeek, пише Hromadske.

«Донні, я завжди знав, що ти зганьбишся. Я стільки разів вносив за тебе заставу. Усі твої угоди були сміттям. Ти навіть не зміг заробити на казино, ти облажався. Мені соромно, що ти отримав моє ім’я», — говорить згенерований ШІ «привид» (віртуальний персонаж, який використовується в онлайн-середовищі) Фреда Трампа, який помер у 1999 році.

Відео в мережу виклала громадська організація Lincoln Project, заснована у 2019 році поміркованими республіканцями. Її метою є переконати виборців не підтримувати переобрання Дональда Трампа на посаду президента. У ролику «оживили» батька колишнього президента США. Для цього використали штучний інтелект (ШІ).

«Як мій син став таким тупим? Бренд, який я створив, перетворився на лайно через тебе. Ти — нікчема. Тобі пощастить, якщо ти не сядеш у в’язницю. Я мертвий уже 30 років, а мені все ще соромно за тебе», — говориться в ролику.

Читайте: Давно мріяв. Трамп презентував золоті кросівки і назвав штраф за шахрайство втручанням у вибори (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube