Volkswagen, Porsche и Audi перейдуть на стандарт зарядки Tesla


15:4920.12.2023

Група Volkswagen стала останнім автовиробником, який оголосив про перехід на Північноамериканський стандарт зарядки Tesla (NACS). Про це пише УНН із посиланням на Techcrunch.

Група Volkswagen оголосила, що з 2025 року буде випускати автомобілі всіх брендів, включно з Audi і Porsche, з вбудованим зарядним портом NACS. Власна мережа зарядних станцій групи Group Electrify America також оголосила про плани прийняти стандарт NACS.

Volkswagen став одним з останніх виробників автомобілів, які перейшли на новий стандарт зарядки. Ford поклав початок цій тенденції в травні 2023 року, коли оголосив, що власники електромобілів незабаром отримають доступ приблизно до 12 000 зарядних пристроїв, спочатку через адаптер. Ford додав, що його наступне покоління електромобілів буде інтегровано із зарядним портом NACS, який розробила і впровадила компанія Tesla.

Інші автовиробники, такі як GM, Rivian, Honda, Mercedes, Hyundai, Kia, Toyota і зовсім нещодавно Subaru також зробили заяви про використання стандарту зарядки Tesla.

Поки що не заявляла про перехід Stellantis, материнська компанія, куди входять безліч брендів, таких як Jeep, Ram, Chrysler і Peugeot. Раніше компанія повідомляла, що оцінює стандарт зарядки.

Читайте: Tesla відкликає 2 мільйони автомобілів через проблеми з автопілотом



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube