Apple збільшить виробництво iPhone в Індії до 50 мільйонів одиниць на рік – WSJ


22:4108.12.2023

Apple та її постачальники планують виробляти понад 50 мільйонів iPhone в Індії щорічно протягом наступних двох-трьох років. Про це йдеться у статті The Wall Street Journal, передає УНН.

Виробництво iPhone в Індії планується збільшити, і якщо плани буде реалізовано, то на частку Індії припадатиме чверть світового виробництва iPhone. Хоча найбільшим виробником так само залишиться Китай.

Apple вибрала Індію як майданчик для етапу виробництва бюджетних iPhone, які будуть продані в 2025 році. Досі така робота проводилася тільки в Китаї. Очікується, що перша черга заводу Foxconn, що будується в південному штаті Карнатака, почне працювати у квітні. На заводі вироблятимуть 20 мільйонів мобільних телефонів щорічно. У планах Foxconn знаходиться ще один мегазавод з виробництва iPhone, потужність якого аналогічна заводу в Карнатаці. Згідно з анонсованими планами, інвестиції Foxconn в Індію перевищать 1,5 мільярда доларів.

У поєднанні з планами щодо розширення виробництва на наявному заводі Foxconn неподалік Ченнаї та на іншому наявному заводі, нещодавно купленому індійським конгломератом Tata, ці розробки означають, що Apple має намір упродовж двох років мати змогу виготовляти щонайменше 50-60 мільйонів iPhone в Індії щорічно. Після цього річна потужність може зрости на десятки мільйонів одиниць.

Читайте:  “Євреї розпалюють ненависть до білих людей”. Після реакції Маска IBM, Apple та Disney забирають рекламу з Х. Він хоче судитися



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube