Росія готується випускати іранські дрони на Гомельському радіозаводі


06:3509.05.2023

За інформацією українського підпілля, робоча група із Тегерану прибула деякий час тому на “Гомельський радіозавод”. Це дало б змогу російським окупантам вирішити логістичні проблеми, з якими вони зараз стикаються.

Російська Федерація намагається знайти можливість виробляти іранські безпілотники Shahed на території Білорусі

. Про це повідомляє пресслужба Центру національного спротиву.

За наявною інформацією, нещодавно на територію “Гомельського радіозаводу” до Білорусі прибула робоча група, що складалася з іранських інженерів. Організаторами цієї поїздки стали співробітники російської ФСБ та білоруського КДБ,

Вони обговорювали можливість початку виробництва дронів-камікадзе Shahed у Білорусі, які зараз активно постачає Іран для російських окупантів.

“Раніше наше підпілля повідомляло про те, що на базі гомельського заводу проводилася доукомплектація дронів. Відповідний розвиток подій свідчить про те, що Росія продовжує поширювати свій контроль на оборонний сектор Білорусі”, — йдеться у повідомленні.

Якщо росіянам вдасться налагодити повноцінне виробництво іранських ударних безпілотників неподалік кордону з Україною, тоді Росія вирішить логістичні проблеми з транспортування дронів з Ірану. Все це негативно може вплинути на перебіг війни для України.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube