“Укрзалізниця” запустила власну програму для купівлі квитків


17:3711.08.2022

АТ “Укрзалізниця” після завершення бета-тесту запустило в роботу власний мобільний застосунок для пошуку та купівлі квитків, йдеться у повідомленні компанії в четвер, пише Iнтерфакс.

За словами голови “Укрзалізниці” Олександра Камишіна, програму розробила київська ІТ-компанія Kitsoft (ТОВ “Комп’ютерні інформаційні технології”), що спеціалізується на створенні IT-продуктів для державних органів та бізнесу.

Вартість розробки – “сотні тисяч доларів”, сказав він, при цьому MasterCard як партнер покриває частину витрат “УЗ” на програму.

В офіційному додатку “УЗ” будь-які додаткові комісії при оплаті відсутні, або ж доступна оплата цифровою карткою за допомогою Apple Pay, Google Pay, або можна ввести дані банківської картки та зберегти їх у додатку для подальших оплат.

У ньому користувачі зможуть: придбати квитки на всі потяги далекого сполучення Україною; повернути квитки; отримувати повідомлення про рейс та шляхи прибуття/відправлення поїзда; знайти необхідний рейс, отримати доступ до особистого кабінету зі збереженням історії рейсів та даних пасажирів для швидких повторних замовлень.

Програма доступна всім користувачам на AppStore та Google Play Market.

Бета-тест програми “УЗ” розпочала 27 червня 2022 року з набору тестувальників серед пасажирів. До процесу тестування було залучено 1059 тестерів, 1000 із яких зібрали з ринку та 59 професійних тестерів. Тестувальники зарезервували 1710 квитків, з них 851 фінально придбали та 149 пройшли процедуру повернення.

За результатами тестування “УЗ” отримала 751 звернення, вісім тестувальників подали понад 10 пропозицій кожен.

Як повідомлялося, раніше “Укрзалізниця” планувала запустити мобільний застосунок для пасажирів до кінця 2021 року. На думку компанії, воно мало закрити до 60% онлайн-продажу квитків.

Читайте: “Укрзалізниця” запровадила можливість оплати квитка через Apple Pay



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube