Мін’юст подав до суду позов про конфіскацію майна Таісії Повалій – серед всього 8 пісень


19:5706.09.2024

Міністерство юстиції подало до суду позов про стягнення майна співачки та колишньої народної депутатки від «Партії регіонів» Таїсії Повалій. Зокрема, конфіскувати хочуть права на деякі її пісні.

Про це йдеться на сайті Мін’юсту.

Вчора, 5 вересня 2024 року, Міністерством юстиції України подано до Вищого антикорупційного суду позов про застосування санкції до Повалій Таїсії Миколаївни.

Повалій Таїсія Миколаївна – українська та російська поп-співачка, авторка пісень, народна артистка України, колишня народна депутатка України від партії «партії регіонів» (2012-2014 роках), яка наразі мешкає в м. москва, російська федерація та є відомою через свої проросійські погляди.

До стягнення Міністерством юстиції України заявлено майно, яким Повалій Т.М. володіє прямо та опосередковано (через фізичних осіб). Зокрема, об’єкти нерухомого майна (7 земельних ділянок, житловий будинок та домоволодіння), транспортні засоби (2 автомобілі), пристрої для відстрілу патронів (4 одиниці) та майнові права на музику та слова до твору (8 музичних творів).

Нагадаємо: Не тільки запроданка. Український модельєр розповів, як Повалій, по суті, вкрала у нього сукні (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube