Нічого зайвого. Сидр направо, відходи наліво, результат – шикарні сумки з веганської шкіри (ФОТО)


23:0322.06.2024

Датська компанія Beyond Leather Materials, що виробляє альтернативу шкірі тварин, оголосила про партнерство з прогресивною дизайнерською та виробничою компанією Veshin, яка займається екологічно чистим дизайном та виробництвом.

Про це пише vegconomist.

Використовуючи яблучні відходи від європейського виробництва соків та сидру, Beyond Leather Materials виробляє альтернативну шкіру, яка на 89% складається з біоматеріалів, під назвою Leap. Завдяки новому партнерству обидві компанії використовуватимуть цей матеріал для створення продуктів для різних ринків, зокрема, для сектору моди, дому та меблів. Співпраця дозволить брендам по всьому світу легко знаходити та виготовляти продукцію, виготовлену з Leap.

Нічого зайвого. Сидр направо, відходи наліво, результат - шикарні сумки з веганської шкіри (ФОТО) 1
Нічого зайвого. Сидр направо, відходи наліво, результат - шикарні сумки з веганської шкіри (ФОТО) 5
Нічого зайвого. Сидр направо, відходи наліво, результат - шикарні сумки з веганської шкіри (ФОТО) 3
Нічого зайвого. Сидр направо, відходи наліво, результат - шикарні сумки з веганської шкіри (ФОТО) 6

Фабрика Veshin Factory була обрана через її орієнтацію на альтернативи наступного покоління матеріалам тваринного походження, а також відданість етичним практикам та прозорості. Фабрика спеціалізується на розкішних сумках та аксесуарах, виготовлених з матеріалів, які ставлять на перше місце благополуччя тварин, планети та людей.

Переосмислення ландшафту

Компанія Beyond Leather Materials була заснована у 2017 році для розробки високоефективної альтернативи шкірі з використанням технологій та принципів циркулярної економіки. Компанія прагне “зробити відходи красивими”, перетворюючи яблучні відходи на високоякісний, схожий на шкіру матеріал під назвою Leap.

Лише минулого місяця Beyond Leather Materials оголосила, що переходить від науково-дослідницької діяльності до комерційного масштабу і запропонує Leap різним галузям промисловості. Компанія вже запустила свою першу повномасштабну виробничу лінію в Німеччині, яка, як стверджується, здатна виробляти понад 100 000 м2 Leap лише протягом першого року. Наразі матеріал доступний у п’яти стандартних кольорах і чотирьох текстурах, але їх буде ще більше.

“Veshin був для нас очевидним вибором, – каже Мікаель Ейдт, співзасновник і генеральний директор Beyond Leather Materials. “Їхня відданість сталому дизайну та інноваційний підхід ідеально відповідають нашій місії. Разом ми маємо намір переосмислити матеріальний ландшафт, зробивши Leap більш доступним як для брендів, так і для споживачів”.

Нагадаємо, що у Польщі пройшов чемпіонат країни з накладання хірургічних швів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube