У Румунії потрапив у ДТП автобус з 57 українцями, більшість з яких – неповнолітні: є постраждалі


13:1717.06.2024

У Румунії сталася ДТП за участю TIR і автобуса з 57 громадянами України, 42 з яких були неповнолітніми. Після події чотирьох людей доставили до лікарні. Про це повідомляє румунське видання News.ro, пише УНН.

Вказано, що аварія сталася напередодні між місцевостями Таріверде та Бая, на перетині з залізницею. На місце події було направлено кілька бригад рятувальників та швидкої медичної допомоги.

“В автобусі перебуває 57 осіб громадянства України – 42 неповнолітніх і 15 дорослих. З них 15 осіб (2 дорослих і 13 дітей) потребують медичної допомоги. Рух перекрито в обох напрямках”, – повідомили представники рятувальної служби.

До лікарні, як вказано, доставили чотирьох людей: двох дорослих і двох дітей.

Представники поліцейської інспекторату округу Констанца у Румунії заявили, що транспортні засоби, за участю яких сталася ДТП, їхали в одному напрямку, до муніципалітету Констанца.

“Водії були перевірені за допомогою алкотестера,.. результати були негативними”, – вказали у службі.

Поліція відкрила кримінальне провадження.

Представники екстреної служби заявили, що 49 учасників ДТП були доставлені в спортивний зал в Неводарі і будуть забрані іншим автобусом.

“Десятьох дорослих і 39 дітей підібрали мікроавтобуси і відвезли до спортивного залу в Неводарі, звідки їх забере інший”, – зазначили у відомстві.

Читайте: Румунія відмовила у візах всім членам російської делегації для участі у ПА ОБСЄ



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube